Скандал в "Говерлі": Шуфрич-молодший звинуватив футболіста в "здачі" матчів

Поділитися
Скандал в "Говерлі": Шуфрич-молодший звинуватив футболіста в "здачі" матчів Олег Герасимюк був одним з кращих на полі © football.ua
Олександр Шуфрич вважає, що півзахисник команди Олег Герасимюк допоміг здобути перемогу луганської "Зорі" в очній зустрічі в рамках 21-го туру.

Після матчу 21-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги між ужгородською "Говерлою" та луганською "Зорею", який завершився вольовою перемогою гостей-2:1, віце-президент ужгородців Олександр Шуфрич звинуватив команду в нечесній боротьбі.

зокрема, під підозри Шуфрича-молодшого потрапив досвідчений півзахисник Олег Герасимюк. Нагадаємо, що протягом 6 хвилин Желько Любеновіч та Джаба Ліпартія забезпечили своїй команді переможний результат, що повністю відповідало тому, що відбувалося на полі: незважаючи на гол наприкінці першого тайму, луганчани володіли інціатівою.

Після матчу виникли підозри в нечесній грі. Перед грою тренер ужгородців Олексій Величко нібито заходив в роздягальню луганчан, а після матчу в підтрибунному приміщенні посварилися Олександр Шуфрич і головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб. Втім, комітет з етики та чесної гри ФФУ 30 квітня вирішив, що немає підстав вважати матч нечесним.

Читайте також: Скандального футбольного суддю Скрипака відсторонили від матчів до кінця сезону

Сам же один з фігурантів скандалу, півзахисник Герасим'юк, спростовує будь-які звинувачення з боку боса і навіть чекає вибачень з його боку. І слова футболіста не виглядають черговим виправданням, а насправді підкріплені сухими цифрами: згідно післяматчевим раскладкам від провідних статистичних агентств, Герасимюк був кращим на полі в білій футболці "Говерли" у звітному поєдинку. Таким чином, заяви керівника закарпатців виглядають як мінімум черговий полюванням на відьом.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав головний редактор видання football.ua Кирило Крижанівський.

"За всіма показниками "Зоря" дійсно була на рівень сильніше "Говерли". При цьому головний тренер команди звинуватив у поразці суддів. Ну це і зрозуміло, він не може звинувачувати гравця в здачі матчу, це одразу покаже, що він не контролює ситуацію в команді. Зрозуміло, що ніякий суддя у поразці "Говерли" не винен, там все було по справі", - вважає журналіст.

"А от звинувачення Герасим'юка, звичайно, цікавий момент. В принципі, якщо віце-президент розуміє, що 10 місяців жити без зарплати це дуже недобре, то він повинен розуміти, що гравці як за фінансовою, так і за особистими мотивами можуть здавати матчі. Але ось невдача - Олег був кращим півзахисником матчу у складі обох команд. Жодних грубих помилок, які могли призвести до пропущених голів не скоював. Мало того, він взяв безпосередню участь в єдиному голі "Говерли", - додав Крижанівський.

Про здачу і ГерасимюкеДумаю, всі вже читали про нову параної керівництва Говерли. Віце-президент Говерли А. Шуфрич звинуватив...

Posted by Kirill Kryzhanovsky on 2 травня 2015 р.

Додамо, що після поразки "Говерла" залишилась на 12-му місці турнірної таблиці, а "Зоря" покращила свої шанси на фініш у топ-4. До речі, це може стати найкращим результатом в історії виступів луганської команди в чемпіонатах України.

Читайте також: Нападник "Говерли" та юніорської збірної України підпише контракт з "Фенербахче"

29 квітня відбулися перші матчі 1/2 фіналу Кубка України: "Дніпро" на домашньому стадіоні поступився "Шахтарю" 0:1, а "Динамо" зіграло внічию 0:0 з донецьким "Олімпіком" на виїзді. Поєдинки заплановані на 20 травня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі