Ситуація на Донбасі може вплинути на рішення Луческу щодо продовження контракту з "Шахтарем"

Поділитися
Ситуація на Донбасі може вплинути на рішення Луческу щодо продовження контракту з "Шахтарем" Палкін не знає, чи продовжить контракт Луческу © football.ua
Генеральний директор "Шахтаря" прокоментував можливий відхід тренера в "Трабзонспор".

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін не виключає, що Мірча Луческу може залишити команду після закінчення контракту. За словами Палкіна, вплинути на це можуть кілька чинників.

"Контракт "Шахтаря" з Луческу закінчується в травні 2016 року. Містер - висококваліфікований спеціаліст, за плечима якого величезний досвід, сотні матчів, проведених на найвищому рівні, в тому числі в Лізі чемпіонів. В його активі кілька десятків трофеїв і титулів.

Не дивно, що, як тільки його контракт з "Шахтарем" закінчується, завжди є сильні клуби, які хотіли б бачити Мірчу Луческу в якості головного тренера. Якщо Містер очолить інший клуб, я впевнений, що його команда буде демонструвати яскравий, атакуючий футбол", - зазначив Палкін в коментарі Football.ua.

"Питання укладення контракту з головним тренером - це суто прерогатива президента клубу. Тут повинна бути досягнута згода між клубом і тренером. У свою чергу, на рішення клубу про продовження контракту впливає багато факторів, одними з головних є результати в чемпіонаті і Лізі Європи, а також ситуація на Донбасі.

З боку тренера теж має бути згода. Фактор того, що команда вже другий рік поспіль живе поза домом, також може вплинути на рішення Луческу продовжити контракт чи ні", - підкреслив генеральний директор "Шахтаря".

Читайте також: Луческу відхилив пропозицію збірної Румунії - ЗМІ

Нагадаємо, раніше турецькі ЗМІ процитували слова Луческу, який заявив, що в перспективі може перейти в "Трабзонспор" і провести два роки біля керма клубу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі