Швеція мінімально обіграла Італію в матчі плей-офф відбору на ЧС-2018

Поділитися
Швеція мінімально обіграла Італію в матчі плей-офф відбору на ЧС-2018 Шведи забили переможний м'яч у другому таймі © fifa.com
Команди провели перший стиковий поєдинок.

10 листопада в рамках першого раунду стикових поєдинків відбору європейської кваліфікації на чемпіонат світу-2018 зустрічалися Швеція та Італія.

У першому таймі суперники часто помилялися та не зуміли створити велику кількість гольових моментів. Вже після перерви італійці зуміли захопити контроль над м'ячем, але тут же пропустили. На 61-й хвилині Юханссон пробив здалеку, а м'яч після рикошету від Де Россі опинився в сітці воріт Буффона. Найреальніший шанс зрівняти рахунок був у Дарміана, але його дальній удар прийшовся у стійку.

Швеція - Італія - 1:0
Гол: Юханссон, 61

Швеція: Ольсен, Крафт (Свенссон, 83), Лінделеф, Гранквіст, Аугустінссон, Клаессон, С. Ларссон, Екдаль (Юханссон, 57), Форсберг, Тойвонен, Берг (Кісе Телін, 75)

Італія: Буффон, Бардзальї, Бонуччі, К'єлліні, Кандрева, Пароло, Де Россі, Верратті (Інсіньє, 76), Дарміан, Іммобіле, Белотті (Едер, 65)

Попередження: Берг - Верратті

За підсумками двох поєдинків (вдома і в гостях) в парі визначиться один учасник фінальної частини чемпіонату світу 2018 року в Росії. Матч-відповідь пройде в Мілані 13 листопада.

Нагадаємо, збірна України в останньому матчі групового етапу поступилася Хорватії і не пробилася на ЧС-2018.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі