Шумахер повертається додому після 9 місяців лікарняного режиму

Поділитися
Шумахер повертається додому після 9 місяців лікарняного режиму © thestar.blogs.com
Знаменитого автогонщика, семиразового чемпіона світу Міхаеля Шумахера виписано з клініки, і тепер він продовжить реабілітацію після серйозної черепно-мозкової травми вдома.

Знаменитого автогонщика Міхаеля Шумахера виписано зі шпиталю у Лозанні після більш ніж дев'яти місяців лікарняного режиму.

Про це в інтерв'ю британським ЗМІ повідомила менеджер семиразового чемпіона світу у Формулі-1 Сабіне Кем.

"Відтепер Міхаель буде проходити реабілітацію вдома. Беручи до уваги тяжкість його травми, останнім часом було зафіксовано серйозний прогрес у відновленні, однак попереду ще дуже довгий шлях до одужання", - цитує Кем The Guardian.

В кінці грудня 2013 року Шумахер катався на лижах на одному з курортів у французьких Альпах. Будучи відмінним райдером, німець випадково з'їхав з основної траси, наскочив на каміння і впав на великій швидкості. Незважаючи на наявність захисного шолома, він отримав серйозну травму голови, після чого його було доставлено у шпиталь в Греноблі. Медики ввели спортсмена в штучну кому, щоб зробити операцію, однак стан його здоров'я не покращувався, тому різні фахівці давали досить суперечливі прогнози щодо майбутнього Шумі.

Лише після тривалого терміну, а точніше семи місяців, Шумахер був перевезений до швейцарської Лозанни, де почався новий етап його лікування і відновлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Німеччини присвятила першу перемогу на ЧС-2014 пошедшему на поправку Шумахеру

"Ми хочемо подякувати усіх лікарів, що працюють у лозаннській клініці за їх відмінну роботу. Також просимо ЗМІ зберігати конфіденційність та не розповсюджувати різні чутки про здоров'я Міхаеля", - резюмувала Ким.

Додамо, що Міхаель Шумахер - семиразовий чемпіон і володар численних рекордів Формули-1: за кількістю перемог (91), подіумів (155), перемог за один сезон (13), швидких кіл (77), а також чемпіонських титулів поспіль (5). Заслужив шанобливе прізвисько " Червоний барон " в честь непереможного німецького аса Першої світової війни барона Манфреда фон Ріхтгофена, який літав на аероплані червоного кольору.

Міхаель оголосив про завершення гоночної кар'єри у Формулі-1 по закінченні сезону 2012 року. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі