Шовковський спростував інформацію про те, що влітку завершить кар'єру

Доповнено
Поділитися
Шовковський спростував інформацію про те, що влітку завершить кар'єру Шовковський зіграв за "Динамо" більше 600 матчів © ФК Динамо
Ветеран "Динамо" ще не визначився зі своїм майбутнім.

Олександр Шовковський спростував інформацію про те, що вирішив завершити кар'єру наступного літа - за інформацією Tribuna.com 40-річний воротар "Динамо" не збирається продовжувати контракт, який закінчується після цього сезону.

Повідомлялося, що Шовковський вже проінформував керівництво клубу, яке приступило до пошуків заміни. В якості одного з кандидатів розглядається голкіпер "Дніпра" Денис Бойко.

Шовковський прокоментував цю новину на своїй сторінці в Facebook, написавши "І звідки така нісенітниця береться?".

Раніше Шовковський заявив, що ще не прийняв остаточного рішення. "По закінченні кожного сезону на мене чекають предметні розмови з тренером воротарів і з головним тренером. За їх підсумками я йду розмовляти з президентом клубу. Мій нинішній контракт з "Динамо" закінчується влітку, після чого відбудуться дві згаданих розмови. За їх результатами відбудеться третя розмова. Або не відбудеться...", - наводить слова голкіпера офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, Шовковський проводить свій 23-й сезон у складі київського клубу. За цей час він зіграв більш ніж 600 матчів за основну команду. Восени Олександр увійшов у трійку найбільш вікових гравців в історії Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі