Шість клубів Першої ліги проходять атестацію для участі в Прем'єр-лізі

Поділитися
Шість клубів Першої ліги проходять атестацію для участі в Прем'єр-лізі "Іллічівець" лідирує в турнірній таблиці Першої ліги © ФК Іллічівець
Путівки в еліту за підсумками сезону отримають дві команди.

Шість клубів Першої ліги проходять атестацію для участі в УПЛ. Про це повідомив президент Професійної футбольної ліги України Сергій Макаров.

"Відразу шість клубів Першої ліги проходять процес атестації для того, щоб відповідати Прем'єр-лізі. Це "Верес", "Десна", "Іллічівець", "Черкаський " Дніпро", "Геліос" і "Арсенал-Київ", - сказав Макаров.

Варто відзначити, що після 20-ти турів головними претендентами на підвищення у класі є "Іллічівець" та "Верес", які ділять перші два місця в турнірній таблиці Першої ліги. У топ-5 також входять "Десна", "Геліос" та "Колос".

Нагадаємо, раніше президент УПЛ Володимир Генінсон заявив, що повернення до формату елітного дивізіону з 16 клубів можливо в сезоні 2018/19.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі