Шевчук покинув пост головного тренера "Олімпіка"

Поділитися
Шевчук покинув пост головного тренера "Олімпіка" Шевчук очолив "Олімпік" восени минулого року © ФК Шахтер
Ще один клуб УПЛ залишився без наставника.

Президент "Олімпіка" Владислав Гельзін в коментарі Sport Arena повідомив про те, що В'ячеслав Шевчук покинув поста головного тренера донецького клубу.

"Вчора прийняли таке рішення після розмови з Шевчуком. Він чесний хлопець. Сказав, що з результатом не виходить, тому хоче завершити роботу в команді. В результаті прийняли спільне рішення.

Я готовий був продовжити з ним співпрацю, він розбудовував команду, але з результатом, на жаль, не виходило. Ми котимося таким чином в Першу лігу. Сподіваюся, цей струс допоможе команді, щоб вийти з цього становища", - повідомив Гельзін.

Виконуючим обов'язки головного тренера "Олімпіка" призначений Ігор Климовський, який раніше працював з дублем донецької команди.

Нагадаємо, Шевчук очолив "Олімпік" восени минулого року. Донецький клуб під керівництвом наставника не зумів потрапити в першу шістку, а на даний момент команда знаходиться на десятому місці турнірної таблиці УПЛ.

Раніше повідомлялося про те, що донецький "Олімпік" представив нову емблему.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі