Шевченку було приємно розпочати шлях у збірній з перемоги

Поділитися
Шевченку було приємно розпочати шлях у збірній з перемоги Шевченко дебютував у ролі тренера © ФФУ
Помічник головного тренера збірної України прокоментував перемогу над Кіпром.

Помічник головного тренера збірної України Михайла Фоменка Андрій Шевченко прокоментував перемогу національної команди, а також свій дебют на новій посаді.

"Сьогодні була моя перша гра в якості тренера. Завжди приємно починати новий шлях з перемоги. Що ж стосується самого матчу, то це була одна з наших репетицій перед Євро-2016. Вдалося і переглянути нових молодих футболістів, і дати можливість зіграти досвідченим виконавцям. А найголовніше - це наша перемога.

Назвати її легкою не можна. Та й взагалі, легких перемог не буває. Сьогоднішній матч дав дуже багато корисної інформації для тренерського штабу, яка, впевнений, принесе свої результати в майбутньому", - наводить слова Шевченка Dynamo.kiev.ua.

"Чого не вистачило, щоб забити більше? Я скажу не з позиції форварда, а з позиції помічника головного тренера: хлопцям просто не вистачило реалізації. Особливо в першому таймі. Якби ми забили другий м'яч, гра напевно відразу змінилася б, і нам було б легше.

А так, все закінчилося тим, що в останні десять хвилин ми виглядали дещо розгубленими. Може, втомилися. Пропустили кілька контратак кіпріотів, що призвело до небезпечних моментів біля наших воріт. Але в цілому, повторюся, головне, що перемогли", - зазначив Шевченко.

Також він зізнався, що нервував по ходу матчу: "Звичайно, нервував на тренерській лавці! Все зовсім по-іншому".

Нагадаємо, збірна України здобула мінімальну перемогу над Кіпром, вигравши з рахунком 1:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі