Шевченко закінчить кар'єру після Євро-2012: Рішення остаточне і оскарженню не підлягає

Поділитися
Капітан збірної України і київського «Динамо» твердо має намір закінчити кар'єру після Чемпіонату Європи. Про це він заявив в інтерв'ю газеті «Спорт-Экспресс», яке було опубліковано у п'ятницю, 8 жовтня.

Капітан збірної України і київського «Динамо» твердо має намір закінчити кар'єру після Чемпіонату Європи. Про це він заявив в інтерв'ю газеті «Спорт-Экспресс», яке було опубліковано у п'ятницю, 8 жовтня.

У цей день збірна України зіграє товариський матч з канадцями. Для 34-річного Андрія Шевченка цей поєдинок стане сотим у футболці національної команди. Напередодні матчу форвард знову підкреслив, що твердо має намір повісити бутси на цвях після Євро-2012, який пройде в Україні та Польщі.

«Як кажуть у таких випадках, рішення остаточне і оскарженню не підлягає», - зазначив Андрій Шевченко.

Він також розповів, що пам'ятає перший матч у футболці національної збірної. «Моя перша гра за збірну - з хорватами у Загребі - теж вийшла не найкращою, адже ми поступилися - 0:4», - сказав він.

Найбільш пам'ятним у міжнародній кар'єрі для Андрія Шевченка став поєдинок з турками у рамках відбору на Чемпіонат світу 2006 року в Німеччині.

«Виділити якусь одну було б не зовсім справедливо. Але якщо б розбудили з цим питанням серед ночі, насамперед назвав би гру з Туреччиною у Стамбулі в листопаді 2004 року. Ми перемогли з рахунком 3:0, а я забив другий і третій голи у ворота суперника. Не забути і всі без винятку матчі на чемпіонаті світу в Німеччині - особливо поєдинок 1/8 фіналу зі швейцарцями. 0:0 в основний і додатковий час, перемога, вирвана в серії післяматчевих пенальті», - поділився спогадами він.

Андрій Шевченко також зізнався, що його переповнювали емоції після поєдинку зі збірною Греції в Донецьку, за підсумками якого Україна втратила путівку на Чемпіонат світу 2010 року у ПАР.

«Менш за все замислювався над тим, як буду виглядати в очах уболівальників. Коли матч закінчився, усвідомив, що на чемпіонат світу наша збірна, напевно, потрапить ще не раз, а я - більше ніколи», - розповів форвард.

За матеріалами «Спорт-Экспресс»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі