Шевченко залишився задоволений змістом і контролем гри в матчі з Японією

Поділитися
Шевченко залишився задоволений змістом і контролем гри в матчі з Японією Шевченко розкритикував команду за дії при стандартних положеннях © ФФУ
При цьому наставник збірної вказав на моменти, над якими треба працювати.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу над Японією в товариському матчі (2:1).

"Не збираюся коментувати після матчу, ким я задоволений, а ким - ні. Я задоволений змістом і контролем гри. Крім пропущеного гола, де ми не розібралися в ситуації, і останніх 5-7 хвилин, коли ми втратили контроль гри і дали Японії можливість повернутися і відчути гру. Ми контролювали гру і могли забити більше, але таку кінцівку матчу проводити не можна", - цитує Шевченка FootballHub.

"Після матчу з Саудівською Аравією ми були здивовані. Коли гравці приїхали в збірну, були втрачені ігрові зв'язки між ними. Цей матч здивував мене тим, що наші гравці не змогли робити те, що ми робимо протягом двох років.

Сьогодні було краще, ми робили акцент на тому, щоб не пропускати м'ячі зі стандартів, але цей аспект все одно треба допрацьовувати. Того часу, що ми приділяли, недостатньо. Але це не знімає відповідальності ні з мене, ні з гравців. Сьогодні контроль м'яча і гри був хорошим".

Японія - Україна: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі