Шевченко взяв на себе відповідальність за непопадання України на ЧС-2018

Поділитися
Шевченко взяв на себе відповідальність за непопадання України на ЧС-2018 Шевченко відчував брак форвардів і захисників © ФФУ
Головний тренер національної команди при цьому не має наміру йти у відставку.

Наставник збірної України Андрій Шевченко взяв відповідальність за невихід команди на чемпіонат світу-2018 на себе.

"Головні труднощі, з якими я зустрівся? Це психологічні труднощі. Ми об'єднали команду, відкрилися для багатьох - для уболівальників, журналістів. Зараз у збірній немає поділу на гравців "Динамо" і "Шахтаря". Було багато кадрових труднощів, головні з них - це лівий і правий захисники, а також позиція нападника".

"Так, ми не потрапили на чемпіонат світу і вся відповідальність за результат лежить на мені. Але все-таки ми до останнього кроку серйозно боролися за вихід з групи, а значить багато робимо правильно", - підкреслив Шевченко.

"Хотілося б поговорити про структуру гри. У мене є дані, які говорять про те, що Україна посідає друге місце після Хорватії за всіма статистичними показниками. Ми займаємо перше місце по створеним моментам та ударам, але практично останнє місце - по реалізації. Тобто ми створюємо моменти, але їх не реалізовуємо".

В відбірній групі I збірна України посіла третє місце, пропустивши вперед Ісландію і Хорватію і не пробившись навіть в стикові матчі.

Раніше повідомлялося, що збірна України 10 листопада проведе товариський матч зі Словаччиною.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі