Шевченко, Воронін і Ребров потрапили у список найгірших трансферів в історії АПЛ

Поділитися
Шевченко, Воронін і Ребров потрапили у список найгірших трансферів в історії АПЛ На даний момент Шевченко є головним тренером збірної України © ua-football.com
Трансфери українців в Англії визнані одними з найбільш провальних в історії.

Володар "Золотого м'яча-2004" і нинішній головний тренер збірної України Андрій Шевченко і екс-гравці збірної України Сергій Ребров і Андрій Воронін увійшли в список найгірших нападників в історії чемпіонату Англії за версією Sportsmail.

Відповідний рейтинг був складений до 25-річчя англійської Прем'єр-ліги.

Так видання описало трансфер Андрія Шевченка з "Мілана" в "Челсі".

"Гравець світового рівня, який забивав серіями і приносив трофеї. Здавалося, що він не міг провалитися в "Челсі". Після двох м'ячів в трьох зустрічах сумніви почали проявлятися після того, як він не забив у вересні, а потім ця серія продовжилася і в жовтні, листопаді...

Він ніколи не забивав так мало – 9 м'ячів у 48 зустрічах, це дуже погано, чи не так? Він виглядав лише тінню того Шевченка, якого купили з "Мілана" за 30 мільйонів фунтів".

Про Реброва написали теж чимало.

"Тоттенхем" отримав українську зірку Сергія Реброва і зробив щось, на зразок перевороту, підписавши гравця за рекордну для себе суму в 11 мільйонів фунтів. Він почав досить добре, забивши 9 м'ячів у своєму дебютному сезоні.

Ребров забив лише раз у другому сезоні після відходу з клубу Джорджа Грема з новим тренером Гленном Ходделом. Після цього він двічі йшов в оренду в "Фенербахче", перед тим, як перейти в ще гіршу оренду в "Вест Хем" з Чемпіоншіпа".

Не пройшли у виданні повз трансферу Андрія Вороніна.

"Скажіть це ім'я вболівальникам "Ліверпуля" і їх лоб спітніє, вони можуть почати плакати або навіть сміятися. Статистика українського нападаючого в клубі була непоганою: 5 голів у 27 матчах, але він виглядав погано.

Багато помилок перед воротами, непередбачуваний на м'ячі, він був нічним жахом для партнером по команді. Він був безкоштовним підписанням і є одним з найгірших під час Рафаеля Бенітеса біля керма команди".

Нагадаємо, що на даний момент Андрій Шевченко є головним тренером національної збірної України, Сергій Ребров тренує саудівський "Аль-Ахлі", а Андрій Воронін нещодавно став селекціонером збірної України.

Раніше повідомлялося, що іспанські вболівальники назвали Чигринського найгіршим трансфером "Барселони" за останні роки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі