Шевченко підкреслив втому футболістів у другому таймі матчу з Фінляндією

Поділитися
Шевченко підкреслив втому футболістів у другому таймі матчу з Фінляндією Шевченко підкреслив складний графік гравців "Динамо" і "Шахтаря" © ФФУ
Наставник національної збірної залишився задоволений діями гравців.

В Одесі відбувся матч відбору на чемпіонат світу 2018 року, в якому збірна України приймала Фінляндію. Долю поєдинку вирішив єдиний гол Кравця в першому таймі.

"Дякуємо всім вболівальникам, перший раз ми граємо в цьому році при заповнених трибунах в Україні. Це дуже добре для команди. Перший тайм був дуже гарний, був прекрасний контроль м'яча. Але після перерви, мені здається, позначилася втома - хлопці з "Динамо" і "Шахтаря" втомилися, вони грають у важкому графіку на трьох фронтах. Я за себе скажу, що за осінь ми чимало втомилися літати за футболістами. А вони втомлюються ще більше. Тому я радий, що хлопці забили, вистояли в потрібний момент і перемогли. Днями ми проаналізуємо гру і зробимо більш ґрунтовні висновки", - сказав наставник збірної Андрій Шевченко.

"Є причини, які впливають на гру, але це не відмовки. Я вимагаю від команди певної гри, але поки що повністю це не виходить. Другий тайм вийшов не таким, як хотілося. Але, повторюся, почали добре, високо пресингували і грали сміливо. У другому ж таймі Фінляндія трохи перебудувалася і почала грати більш активно".

"Варто віддати Фінляндії належне - у другому таймі вони випустили атакуючого гравця і змогли змінити гру. Хоча варто сказати, що в певний момент ми віддали їм перевагу і дозволили їм грати на передачах через все поле. Але вони боролися до кінця, грали і намагалися змінити рахунок, а не просто стояли біля своїх воріт і відбивалися. З іншого боку, другий матч збірна не пропускає, і це дуже важливо, що команда грає на нуль. Це досить важливо як для голкіпера та захисників, так і для всієї команди. Тому будемо намагатися продовжувати в тому ж дусі".

Результати всіх матчів відбору 12 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі