Шевченко у збірній України будує "команду на майбутнє"

Поділитися
Шевченко у збірній України будує "команду на майбутнє" Шевченко по-іншому почав дивитися на футбол
Головний тренер "жовто-синіх" розповів про атмосферу в команді, а також зізнався, що вже "вбив в собі гравця".

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко в інтерв'ю УНІАН розповів про принципи своєї роботи.

"У мене в команді не може бути конфліктів, якщо виникне конфлікт, то обидва гравці можуть залишитися поза збірною. Це всі розуміють. Дуже важливий принцип нашої роботи - це дисципліна. Не тільки на полі, але і в побуті. В цьому питанні я вкрай принциповий. Хлопці, зі свого боку, мене розуміють і приймають ці правила.

У нас немає ніякої конфронтації між гравцями "Динамо" і "Шахтаря". У нас дуже дружня обстановка. Я б навіть сказав, креативна. Приїжджаючи в збірну, хлопці стають єдиним цілим, навіть якщо позавчора "рубалися" один проти одного в дуже важливому матчі за свої клуби. Я не перебільшую", - сказав Шевченко.

"Зміна поколінь - це процес постійний і природний. Він відбувається в командах завжди, питання тільки в тому, як багато гравців змінюється. Ми зараз будуємо команду на майбутнє, ми даємо можливість проявити себе молоді. Я бачу, що хлопці використовують свої шанси. Кожен молодий гравець, який приїжджає в команду, викладається з повною самовіддачею. Що в іграх, що на тренуваннях. Бажання величезне, і це втілюється в результат", - зазначив тренер.

Також Шевченко зізнався, що вже вважає себе повноцінним тренером: "Я вже вбив в собі гравця. Зовсім по-іншому дивлюся зараз на футбол. Разом з тим, про тренерство я думав вже давно, навіть в останні роки своєї ігрової кар'єри. Тепер я повноцінний тренер, і дуже цьому радий. Вважаю, що футбол - це моє покликання".

Читайте також: Збірна не вміє раціонально розподіляти сили - Шевченко

Нагадаємо, що під керівництвом Андрія Шевченка збірна України набрала 5 очок у трьох стартових матчах кваліфікації на ЧС-2018. "Жовто-сині" зіграли внічию з Ісландією (1:1) і Туреччиною (2:2), а також обіграли Косово (3:0).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі