Шевченко у матчі проти Ісландії побачив на полі "єдину команду"

Поділитися
Шевченко у матчі проти Ісландії побачив на полі "єдину команду" Шевченко залишився задоволений грою команди © ФФУ
Головний тренер збірної України прокоментував нічию в першому матчі кваліфікації ЧС-2018.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко підбив підсумок матчу проти збірної Ісландії, який пройшов при порожніх трибунах і завершився з рахунком 1:1.

"Спасибі хлопцям за віддачу. Я побачив на полі одну єдину команду. Я залишився задоволений грою, хлопці намагалися виконати установку. Результатом, звичайно, трохи незадоволені - хотіли виграти.

Після пропущеного голу хлопці не впали духом. Був микромомент, коли вони розгубилися. Трохи втратили контроль, але зібралися швидко. З такою командою, як Ісландія, потрібно багато терпіти. Ми виконували план на гру, ті хлопці, які були, вони відпрацювали на 100%. Хто стомився - ми їх змінили. Не зробили третю заміну, тому що футболісти виконували наш план на гру", - сказав Шевченко.

"У нас хороші півзахисники, які вміють працювати з м'ячем. Не було сенсу боротися з ісландцями вгорі. Для Коваленка позиція форварда була новою. Віктор зіграв чудово, він зробив все, що ми просили. Ми намагалися витягнути їх, щоб створювати чисельну перевагу на флангах. Всі гострі моменти - пенальті, удари, хороші атаки, приходили з флангів. Що стосується наших нападників, то у них мало ігрової практики. На жаль, вони не грають у своїх клубах, тому фізично не змогли б зіграти так, як ми б їх просили", - також підкреслив тренер.

Крім того, Шевченко прокоментував незабитий пенальті: "Пенальті забиваються і не забиваються. Це гра, не знаю жодного, хто б не промахувався з одинадцятиметрової точки. Коноплянка - пенальтист в команді, я сказав ще перед грою, щоб він бив пенальті".

"Спасибі фан-зоні, яка підтримувала нас перед стадіоном. Я знаю, що в Україні вболівають за збірну, ми вас чули", - резюмував Шевченко.

Нагадаємо, українці пропустили швидкий гол, але зуміли відігратися завдяки точному удару Ярмоленка. Інші матчі в групі I також завершилися з результатом 1:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі