Шевченко потрапив у збірну найкращих футболістів Східної Європи в історії Серії А

Поділитися
Шевченко потрапив у збірну найкращих футболістів Східної Європи в історії Серії А Шевченко є легендарним бомбардиром "Мілана" © AC Milan
Також у списку опинився і Каха Каладзе.

Два ексгравця київського "Динамо" і "Мілана" Андрій Шевченко і Каха Каладзе потрапили в символічну збірну Серії А, яка складена виключно з футболістів Східної Європи за версією Football Italia.

"До переїзду в Лондон українець вже виграв все з "Міланом", включаючи Скудетто, Лігу чемпіонів і Золотий м'яч-2004. Він забив 176 м'ячів у більш ніж 300 іграх за "россонері". Шевченко вважається одним із найсильніших нападників, які коли-небудь бачили: швидкий, потужний, технічно обдарований і здатний забити з будь-якої точки футбольного поля. Шевченко був просто нестримний в свої міланські роки", - так охарактеризували Шевченка.

"Один з недооцінених воїнів "Мілана" Карло Анчелотті початку 21 століття. Грузин був сильним і розумним гравцем, але, можливо, його найкращим якістю була його універсальність, яка дозволяла йому виконувати будь-яку оборонну роль і відіграти 284 матчі за "россонері", одночасно борючись за місце в основі з такими гравцями, як Паоло Мальдіні, Алессандро Неста, Кафу і Яп Стам.

Включення Каладзе у список також виправдовується його трофеями, оскільки він виграв все з "Міланом", включаючи Скудетто, два титули Ліги чемпіонів, Суперкубок УЄФА і клубний чемпіонат світу", - такої оцінки удостоївся Каладзе.

Також у символічну збірну потрапили Ханданович, Ківу, Михайлович, Бобан, Станкович, Югович, Недвед, Савічевіч і Бонек.

Нагадаємо, Шевченко в якості футболіста виступав за "Мілан з 1999 по 2006 і з 2008 по 2009 рік. Каладзе перейшов в "Мілан" в 2001 році і затримався в клубі до 2006 року.

Читайте також: На Луганщині викрили схему оформлення онлайн-кредитів

Раніше повідомлялося про те, що Шевченко хоче повернутися в "Мілан" в якості тренера.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі