Шевченко поділився думкою про суперників збірної України по Лізі націй

Поділитися
Шевченко поділився думкою про суперників збірної України по Лізі націй Україна зіграє з Чехією і Словаччиною © ФК Шахтер
Восени українська збірна з футболу стартує в новому турнірі.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився думкою про суперників по Лізі націй в особі Чехії і Словаччини.

"Хороша група. Ми вже грали з Чехією і Словаччиною, буде цікаво, бачу в цих командах хороших суперників. Важливо, що ми можемо змагатися з усіма. У нас важка група, але це команди, з якими ми можемо грати і показувати результат", – сказав Шевченко в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

"Цей турнір дає прекрасну можливість переглядати молодих футболістів в офіційних матчах. Будуть ігри на результат, матчі турнірного значення, вони дають відмінний шанс поборотися за путівку на чемпіонат Європи, і в той же час перевірити всіх гравців.

Моя робота полягає в тому, щоб мотивувати гравців і зробити все, щоб команда кваліфікувалася на Євро-2020. Я беру на себе відповідальність. А через якийсь турнір ми це зробимо – не настільки важливо", - додав Шевченко.

Нагадаємо, збірна України потрапила в групу 1 другого дивізіону, де її суперниками стали збірні Чехії і Словаччини.

Матчі групового етапу пройдуть восени 2018 року. Передбачено 6 вікон: у вересні (6-8, 9-11), жовтні (11-13, 14-16) і листопаді (15-17,18-20).

Раніше повідомлялося, що збірна України завершила рік на 35-му місці в рейтингу ФІФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі