Шевченко назвав оборону головним козирем збірної Фінляндії

Поділитися
Шевченко назвав оборону головним козирем збірної Фінляндії Шевченко задоволений грою збірної © ФФУ
Головний тренер "жовто-синіх" прокоментував свій вибір на майбутні матчі і поділився думкою про суперника по кваліфікації.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поспілкувався зі ЗМІ перед майбутніми матчами проти збірних Фінляндії та Сербії.

"Фінляндія - непогана команда, вона вміє добре оборонятися. Головний тренер провів дуже хорошу роботу. Те, що один з провідних гравців фінської збірної Роман Єрьоменко дискваліфікований - для нас це плюс. Але мінус в тому, що ця команда і без нього грає дуже добре. Дуже небезпечно фіни використовують стандартні положення, контратаки. Нам буде непросто зламати оборону цієї команди. Треба дуже добре підготуватися", - підкреслив Шевченко.

Також головний тренер збірної прокоментував свій вибір гравців на найближчі матчі: "У нас є певний кістяк, певний колектив, з яким ми почали цей цикл. Я хочу закінчити рік з цією командою. У нас є певні зв'язки, які сформувалися в процесі тренувань та ігор, і їх треба використовувати. Команда грає добре, тренерський склад задоволений гравцями, яких ми викликаємо. Щоб не порушувати певні позиції, викликали цих виконавців".

Крім того, Шевченко розповів про те, чому не викликав Хачеріді і додатково викликав Коваленка: "Щодо Хачеріді - я розмовляв з Женею, був у роздягальні. У нього є проблема. Ми домовилися, що він залишається в клубі, лікується в "Динамо" і буде готуватися до наступних матчів своєї команди. В цих двох матчах збірній він не допоможе, так як у нього проблема з коліном.

Що стосується Коваленка, то потрібно було до кінця дізнатися інформацію про нього. Вийшла маленька нестиковка, по прильоту треба було дізнатися про його стан. Коли я отримав точну інформацію, а це було майже вночі, то додав його в список".

Нагадаємо, збірна України зіграє проти збірної Фінляндії 12 листопада в Одесі, а 15 листопада зустрінеться з Сербією у Харкові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі