Шевченко наполягає на проведенні матчу відбору Євро-2020 Україна – Сербія у Львові

Поділитися
Шевченко наполягає на проведенні матчу відбору Євро-2020 Україна – Сербія у Львові На львівському стадіоні будуть міняти газон © ФФУ
Проте поєдинок може бути перенесений.

Виконуючий обов'язки директора "Арени Львів" Юрій Майборода повідомив про можливе перенесення матчу відбіркового турніру чемпіонату Європи 2020 року Україна – Сербія в інше місто, незважаючи на прохання головного тренера української національної команди Андрія Шевченка.

"Андрій Шевченко наполягає, щоб перша домашня гра відбору на Євро-2020, 7 червня, відбулася у Львові. Хоча все одно будуть ризики, тому що може не прижитися газон. Треба не менше місяця, щоб він прижився, і тоді дивитися", - повідомив Майборода.

Раніше повідомлялося про те, що на "Арені Львів" вкладуть штучний газон замість натурального.

Початкова вартість робіт становить 7 млн гривень, але аукціон спрямований на зниження ціни. Подати тендерну пропозицію можна до 30 січня, аукціон запланований на 31 січня.

Матч Україна - Сербія стане першим домашнім у відбірковому циклі Євро-2020. Також в групі виступлять збірні Португалії, Литви та Люксембургу.

У минулому році збірна України під керівництвом Андрія Шевченка здобула три перемоги в чотирьох матчах Ліги націй і виграла свою групу, гарантувавши собі вихід у плей-офф відбору на Євро-2020, а також підвищення в дивізіоні в наступному розіграші турніру.

Раніше стало відомо про те, що ФФУ продовжила контракти тренерського штабу Шевченка до 2020 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі