Шевченко і Ребров увійшли в число кращих атакуючих дуетів в історії футболу

Поділитися
Шевченко і Ребров увійшли в число кращих атакуючих дуетів в історії футболу Шевченко і Ребров доходили з "Динамо" до півфіналу ЛЧ © ФК Динамо
Екс-форварди "Динамо" на двох забили за київський клуб 287 м'ячів.

Андрій Шевченко та Сергій Ребров увійшли у список найкращих атакуючих дуетів в історії футболу, складений виданням Squawka. У складі київського клубу Шевченко і Ребров на двох забили 287 м'ячів.

"Шевченка і Реброва було практично неможливо зупинити, коли вони разом допомагали "Динамо" досягати півфіналу Ліги чемпіонів у сезоні 1998-1999. Вони допомогли "Динамо" завоювати п'ять чемпіонських титулів поспіль, перш ніж Шевченко перейшов у "Мілан". У період з 1996 по 2001 рік звання найкращого гравця України діставалося або Шевченку, або Реброву", - пише видання.

Також в список кращих атакуючих дуетів увійшли Ромаріо і Христо Стоїчков ("Барселона"), Тьєррі Анрі і Денніс Бергкамп ("Арсенал"), Енді Коул і Дуайт Йорк ("МЮ"), Алессандро Дель П'єро і Давид Трезеге ("Ювентус"), Алан Ширер і Тедді Шерінгем (збірна Англії), Рауль і Фернандо Морієнтес ("Реал"), Руд Гулліт і Марко ван Бастен ("Мілан"), Еміліо Бутрагеньо і Уго Санчес ("Реал"), Іан Раш і Кенні Далгліш ("Ліверпуль"), Альфредо ді Стефано і Ференц Пушкаш ("Реал") та інші.

Читайте також: Шевченко зіграв за команду легенд в Кувейті і поки не визначився зі своїм майбутнім

Нагадаємо, Шевченко завершив кар'єру футболіста після Євро-2012, а Ребров повісив бутси на цвях у 2009 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі