Шевченко і Ребров потрапили в рейтинг зірок, які не зуміли проявити себе в чемпіонаті Англії

Поділитися
Шевченко і Ребров потрапили в рейтинг зірок, які не зуміли проявити себе в чемпіонаті Англії Шевченко не вдалося проявити себе в Лондоні © Sky Sports
Українці не заграли в АПЛ.

Екс-нападники київського "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко та Сергій Ребров потрапили до рейтингу іноземних зірок, які не змогли проявити себе в англійській Прем'єр-лізі. Рейтинг склало британське видання FourFourTwo.

Крім двох українських нападників в рейтинг потрапили Дієго Форлан, Робіньо, Брайан Руїс, Томас Бролін, Йон-Даль Томассон, Жозі Алтідор, Хуан-Себастьян Верон і Радамель Фалькао.

Нагадаємо, київське "Динамо" продало Сергія Реброва в "Тоттенхем" за 16,2 мільйона фунтів, але в Англії нападник себе проявив не кращим чином, після чого відправився в Туреччину, а з "Вест Гема" повернувся до Києва.

Шевченко став рекордним трансфером АПЛ - "Челсі" вдалося викупити бомбардира у "Мілана" за 30 мільйонів фунтів. Але в Англії нинішній головний тренер збірної України забив всього 9 голів в 47 поєдинках.

Раніше повідомлялося про те, що Ребров і Шевченко потрапили в топ-3 футболістів, репутація яких постраждала від переїзду в Англію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі