Шевченко і П'ятов проголосували за Модріча в опитуванні за найкращого гравця року

Поділитися
Шевченко і П'ятов проголосували за Модріча в опитуванні за найкращого гравця року Українці вибрали хорвата © РИА Новости
А от щодо найкращого тренера їх думки розділилися.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко і капітан Андрій П'ятов назвали Луку Модріча найкращим гравцем року в опитуванні від ФІФА, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Нагадаємо, хорват в цьому році втретє поспіль виграв Лігу чемпіонів з "Реалом", але найбільше запам'ятався чудовою грою на чемпіонаті світу за збірну Хорватії, яка сенсаційно дійшла до фіналу. За підсумками турніру 32-річний хавбек був визнаний його найкращим гравцем.

На друге місце і тренер, і футболіст поставили Кріштіану Роналду, а от третім у Шевченка став Антуан Грізманн, а у П'ятова – Мохамед Салах.

Щодо найкращого тренера думки тренера і капітана "синьо-жовтих" сильно розійшлися. Шевченко поставив на перше місце Дідьє Дешама, що привів Францію до перемоги на ЧС, тоді як П'ятов вибрав тріумфатора ЛЧ Зінедіна Зідана.

Зазначимо, що три фіналісти в номінаціях будуть названі пізніше, а переможця оголосять в Лондоні 24 вересня в рамках шоу The Best FIFA Football Awards.

Нагадаємо, що в минулому році найкращим гравцем був визнаний Кріштіану Роналду, а найкращим тренером став Зінедін Зідан.

Раніше ФІФА оголосила номінантів на звання найкращого гравця та тренера 2018 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі