Шевченко хоче створити конкуренцію в збірній на кожній позиції

Поділитися
Шевченко хоче створити конкуренцію в збірній на кожній позиції Шевченко назвав стандарти сильною стороною Ісландії © ФФУ
Новий головний тренер збірної України пообіцяв давати шанс молодим футболістам, а також варіювати тактику гри команди.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поспілкувався зі ЗМІ перед стартом національної команди у відборі на чемпіонат світу 2018 року.

"Мені потрібно подивитися на нових кандидатів. Завдання - створити конкуренцію на кожній позиції. Гравці повинні знати, що, щоб отримати місце у складі, за нього необхідно боротися. Треба доводити, що ти кращий за інших, показувати результат. Замість товариського матчу, від якого я відмовився, у нас будуть тактичні тренування та двостороння гра. І вже тоді я буду мати можливість визначитися з фінальною кількістю гравців, з якими ми будемо готуватися на гру з Ісландією.

Баланюк і Довбик? Критеріями, за якими я вибирав цих футболістів, було спілкування з головними тренерами клубів. Вони дали мені гарну характеристику на цих хлопців. Тепер я на власні очі хочу подивитися, як вони будуть виглядати на тренуваннях, і зрозуміти, чи вони будуть готуватися на матч з Ісландією чи ні. Але молодим гравцям завжди треба давати шанс, і він у них обов'язково буде", - підкреслив Шевченко.

Що стосується тактики команди, то Шевченко заявив, що збірна України буде варіювати свої схеми гри: "Точно будемо грати з одним воротарем і чотирма захисниками. У нашому арсеналі є кілька тактик, які ми плануємо використовувати в залежності від специфіки суперників і матчів. Головне, щоб футболісти швидше ознайомилися зі структурою командної гри".

Також головний тренер збірної назвав сильні сторони ісландської команди: "Всі ми бачили, як ісландська команда виглядала на європейській першості, так що в представленні вона не потребує. У нас хороша рівна група. Впевнений, що будуть сюрпризи в контексті результатів. Треба налаштовуватися на кожного суперника, адже шанси є завжди. Ісландія - дуже хороший і дружній колектив, який чітко знає, як оборонятися, як відпрацьовувати стандарти. Вони забивають багато м'ячів після стандартних положень, це їхня сильна сторона".

Також Шевченко розповів про те, що Хачеріді залишив табір збірної через травму, а капітана команди буде визначено "в останній момент".

Нагадаємо, у відборі на чемпіонат світу 2018 року збірна України стартує 5 вересня. Домашній матч проти Ісландії пройде при порожніх трибунах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі