Шелестюк проведе захист титулу в квітні

Поділитися
Шелестюк проведе захист титулу в квітні Шелестюк готується до захисту титулу © BoxingScene
Український боксер має намір вийти на ринг у Лас-Вегасі.

Володар титулів інтерконтинентального чемпіона за версією WBA та чемпіона Північної Америки за версією WBO NABO в напівсередній вазі Тарас Шелестюк (12-0, 8 КО) повідомив, що планує вийти на ринг вже в квітні.

"Мій перший поєдинок у новому році попередньо запланований на 16 квітня. Місце проведення - Лас-Вегас. Це буде захист мого титулу чемпіона за версією WBO NABO, можливо, на кону буде стояти ще один регіональний титул", - сказав український боксер.

При цьому Шелестюк додав, що його бій може бути показаний на телебаченні: "Зараз ведуться переговори про те, щоб мій наступний поєдинок показали на американському телеканалі CBS. Мій піар-менеджер Берні, з яким ми не так давно почали співпрацю, якраз працює над розкруткою моєї персони".

Нагадаємо, що в останній раз бронзовий призер Олімпіади в Лондоні виходив на ринг 6 листопада в Лас-Вегасі, вигравши поєдинок у росіянина Асланбека Козаєва одноголосним рішенням суддів. Ця перемога дозволила українцю стати власником відразу двох регіональних поясів США.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі