"Шахтарю" потрібно підсилити гру в захисті - Саленко

Поділитися
"Шахтарю" потрібно підсилити гру в захисті - Саленко У нинішньому сезоні "Шахтар" уудрился пропустити гол від команди першої ліги
30 вересня у другому турі Ліги Чемпіонів "гірники" зіграють проти португальського "Порту", який в попередній зустрічі забив шість голів у ворота суперників.

Донецькому "Шахтарю" слід підтягнути гру в захисті напередодні поєдинку у Лізі Чемпіонів проти португальського "Порту".

Так вважає футбольний експерт, колишній нападник "Динамо", а також збірної України і Росії Олег Саленко. На його погляд, "гірники" часто не встигають повернутися з атаки в оборону, і цим може скористатися сильний суперник.

"Навіть не сумніваюся, що "Порту" зробить ставку на разючі контратаки і буде вичавлювати максимум зі своїх можливостей. На місці футболістів "Шахтаря" я б приділив особливу увагу захисту власних воріт. Якщо в цій зоні "гірники" будуть допускати помилки, можна не сумніватися, що гості неодмінно цим скористаються", - вважає Саленко.

"Мені здається, що, перш за все, "Шахтарю" потрібно додавати в оборонних діях - після атаки команда не завжди встигає на захист. Не сумніваюся, що Луческу бачить, наскільки крихкою виглядає ця лінія. Останні матчі "Шахтаря" показують, що неузгодженість захисників може коштувати пропущеного гола", - зазначив футбольний експерт.

Читайте також: "Шахтар" дотиснув "Полтаву" у другому таймі кубкового матчу

Нагадаємо, поєдинок відбудеться 30 вересня о 21:45 на "Арені Львів", яка у нинішньому сезоні стала домашнім стадіоном для донецької команди.

Прикметно, що в нинішньому сезоні "Шахтар" пропустив у свої ворота лише три голи в 11 матчах.

Зазначимо, раніше нападник "Шахтаря" Луїс Адріану зазначив, що його команді слід побоюватися "Порту" саме через разючі контратак. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі