«Шахтар» вперше в сезоні зазнав поразки, а "Динамо" всуху програло "Металургу"

Поділитися
«Шахтар» вперше в сезоні зазнав поразки, а © : ФК "Шахтер"
Київський "Арсенал" на своєму полі перервав рекордну 15-матчеву переможну серію "Шахтаря" в рамках цього сезону. А київське «Динамо» програло донецькому "Металургу" завдяки єдиному голу.

Київське "Динамо" програло на виїзді донецькому "Металургу" з рахунком 0:1 в матчі 16-го туру чемпіонату України з футболу в суботу, 17 листопада.

"Металург" дав бій гостям і здобув перемогу завдяки єдиному голу, який був забитий на 71-й хвилині. Після удару болгарського гравця Велізара Димитрова м'яч рикошетом від Євгена Хачеріді опинився в сітці воріт киян.

До цього матчу "Динамо" ділило 2-3 місця в турнірній таблиці з "Дніпром", набравши 31 очко. Обидві команди відставали від лідера чемпіонату "Шахтаря" на 14 очок.

В цей же час київський "Арсенал" перервав переможну серію донецького "Шахтаря", обігравши гірників з рахунком 2:0.

Для "Шахтаря" неприємності почалися вже на початку матчу, коли через травму поле залишив Дмитро Чигринський. Далі - більше. На 34-й хвилині Максим Шацьких розпечатав ворота П'ятова, а на початку другого тайму Ярослав Ракицький, який знову чудесним чином воскрес після травми в збірній, за знесення Ковпака виклопотав червону картку.

"Шахтар" не здався, міг зрівняти рахунок, але пропустив ще раз - вже в компенсований час Олександр Кобахідзе божевільним за красою ударом здалеку повторно змусив П'ятова капітулювати.

2:0 - і "Арсенал" перериває рекордну 15-матчеву переможну серію "Шахтаря" в рамках цього сезону.

А загальна серія "Шахтаря" без очкових втрат у рамках чемпіонату країни обірвалася на позначці 24 матчі (3-го березня 2012 вдома зіграли з "Дніпром" 1:1). Не програвали "гірники" цілий чемпіонат - 31 матч, відтоді як двадцять третього жовтня 2011 вдома поступилися "Металісту" 1:2.

За перемогою "канонірів" у матчі чемпіонату України з футболу в суботу на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського спостерігало більше 3 тис глядачів, повідомляє прес-служба "Шахтаря".

Прем'єр-ліга. 16-й тур

"Металург" (Д) - "Динамо" - 1:0
(Димитров, 72)

"Металург": Бандура, Голайдо, Димитров (Барановський, 87), Траоре, Воловик, Макрідіс, Данило, Лазіч, Нельсон (Казарян, 68), Морозюк, Мкртчян

"Динамо": Шовковський, Хачеріді, Тайво, Аруна, Гусєв (Дуду, 76), Рубен (Хльобас, 68), Ярмоленко, Вукоєвич (Гармаш, 80), Велозу, Бетао, Сілва

Попередження: Велозу, 44, Бетао, 80

"Арсенал" - "Шахтар" - 2:0

"Арсенал": Паньків, Матуку, Гітченко, Польовий, Леандро, Шахов, Адійя (Міколюнас, 61), Шацьких, Старгородський, Гоменюк (Кобахідзе, 76), Ковпак (Куансах, 90 +4).

"Шахтар": Пятов, Срна, Ракицький, Чигринський (Кривцов, 12), Рац, Степаненко, Фернандіньо, Мхітарян, Коста (Вілліан, 46), Тейшейра (Ілсіньо, 46), Адріано.

Попередження: Адійя (58), Степаненко (76), Паньків (82), Шахов (85).

Вилучення: Ракицький (48).

Голи: Шацьких (34), Кобахідзе (90 +3).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі