"Шахтар" знову не зумів перемогти в матчі бразильського турне

Поділитися
"Шахтар" знову не зумів перемогти в матчі бразильського турне "Шахтер" сыграл вничью 0:0 с "Фламенго"
"Гірники" провели другий поєдинок у рамках турне по Бразилії. На одному з головних стадіонів країни вони зіграли внічию з легендарним "Фламенго".

Донецький "Шахтар" зіграв внічию 0:0 з одним з лідерів бразильського футболу командою "Фламенго" з Ріо-де-Жанейро.

Мірча Луческу вновью переглянув за 90 хвилин близько 20 футболістів своєї команди, однак ті не зуміли бодай раз відзначитися на стадіоні "Національний" у столиці Бразилії. Хоча моменти у "Шахтаря" виникали досить часто. На ударні позиції виходили Дуглас Коста і Бернард, які не брали участь у першому поєдинку бразильського турне проти "Баїі" (2:3) з-за опаздания на збір та штрафу, Олександр Гладкий та Луїс Адріану. Бразильці ж могли забити після небезпечних ударів екс-гірника Едуарду і Сирино.

Наступним суперником "Шахтаря" буде "Атлетику Минейру", який завершив місцевий чемпіонат на 5-му місці, а роком раніше виграв Кубок Лібертадорес. З "чорно-білими" підопічні Мірчі Луческу зіграють 21 січня в ще одному місті, який влітку 2014-го приймав матчі чемпіонату світу - Белу-Орізонті.

Читайте також: Чигринський змінить "Шахтар" на один з провідних клубів Туреччини

Відразу після збору в Бразилії донецька команда відправиться до Іспанії, де візьме участь у міжнародному турнірі за участю двох російських команд - московських ЦСКА і "Торпедо". Таким чином, Шахтар порушив неофіційний бойкот матчів з росіянами під час зимового міжсезоння.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі