"Шахтар" знову не забив і програв у Швеції

Поділитися
"Шахтар" знову не забив і програв у Швеції Бернард і компанія не змогли розпечатати ворота суперника
"Гірники" поступилися в третьому поспіль матчі Ліги чемпіонів.

Донецький "Шахтар" зазнав третьої поразки на груповому етапі Ліги чемпіонів. "Гірники" в третьому матчі поспіль не змогли забити, але при цьому один раз пропустили.

"Шахтар" почав зустріч активніше, більше володів м'ячем, але пропустив на 17-й хвилині. "Гірники" забули в центрі штрафної Розенберга, і той завдав точний удар з одинадцяти метрів після передачі з лівого флангу. Незважаючи на тотальну ігрову перевагу гості могли пропустити ще раз, проте виручив П'ятов, відбивши потужний удар Бергета. У "Шахтаря" моменти в першій половині втратили Фред, Гладкий і Тейшейра. Крім того, небезпечно пробивав зі штрафного Срна, але не влучив у "дев'ятку".

Другий тайм "Шахтар" почав менш впевнено і спершу ледве не пропустив від того ж Бергета, а потім Срна, на думку арбітра, порушив правила у своєму штрафному майданчику - пенальті. На щастя для "гірників", П'ятов знову продемонстрував дива реакції і відбив удар Джурджича з "точки". Ще раз за "Шахтар" зіграла штанга - м'яч влучив у неї після подачі зі штрафного. "Гірники" ж по-справжньому стовідсоткових моментів до кінця матчу так і не створили. Можна згадати хіба що дальній удар Ракицького, після якого воротар перевів м'яч на кутовий, і неточний удар коліном від Степаненка метрів з семи.

"Мальме" - "Шахтар" - 1:0

Гол: Розенберг (17)

"Мальме": Віланд, Конате, Тіннерхольм, Бенгтссон, Левіцьки, Аду, Родіч (Ракіп, 79), Арнасон, Розенберг, Бергет, Джурджич (Мехметі, 88).

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Фред, Степаненко, Марлос (Едуардо, 71), Тейшейра, Бернард, Гладкий (Коваленко, 81).

Попередження: Левіцьки (33), Бенгтссон (43), Розенберг (79) - Ракицький (50), Кучер (53), Срна (55), Фред (67)

На 56-й хвилині Джурджич не реалізував пенальті (воротар)

Арбітр - Тасос Сідіропулос (Греція)

Таким чином, після трьох турів "Шахтар" є аутсайдером своєї групи. У "Мальме" - 3 очки, у "Реала" і "ПСЖ", які зіграли внічию - по 7.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі