"Шахтар" здобув впевнену перемогу над "Говерлою"

Поділитися
"Шахтар" здобув впевнену перемогу над "Говерлою" Олександр Гладкий довів кількість забитих м'ячів до 7
Два з чотирьох м'ячів за "Шахтар" забив Олександр Гладкий, який після жвавого старту чемпіонату перестав забивати голи і щільно засів на лавку запасних.

Донецький "Шахтар" скористався шансом і зберіг 5-очкове відставання від "Динамо" перед зимовою перервою у першості Прем'єр-ліги, який триватиме до кінця лютого 2015 року.

Донеччани у Львові розгромили ужгородську "Говерлу" 4:1, набравши 31 очко після 14 ігор розмістилися на 2-му місці, майже на сто відсотків забезпечивши собі "зимівлю" на кращих позиціях, ніж у "Дніпра" - незалежно від результату зустрічі дніпропетровців з луганською "Зорею", який відбудеться 6 грудня в Запоріжжі.

Підопічні Мірчі Луческу не залишили жодного шансу суперникам, реалізувавши свої шанси в атаці, і надійно зігравши в обороні. Втім, після першого тайму, який "гірники" виграли 2:0, ужгородці було повернули інтригу в матч: Сергій Мякушко зльоту поцілив у ворота після навісу Максима Фещука.

Але це була фактично єдина серйозна помилка оборони донеччан: після перерви вони ще двічі вразили ворота "Говерли". Дубль на свій рахунок записав нападник Олександр Гладкий, який не міг забити з 13 вересня. Тепер в його активі - 7 голів і третє місце в списку бомбардирів.


Шахтар - Говерла- 4:1 (2:0)

Голи: Гладкий, 20 (1:0). Трухін, 32 - гол в свої ворота (2:0). Мякушко, 49 (2:1). Гладкий, 80 (3:1). Фред, 90+4 (4:1).

"Шахтар" (Донецьк): Пятов, Кривцов, Шевчук, Ракицький, Срна (Дентінью, 64), Фернандо, Фред, Марлос (Дуглас Коста, 70), Алекс Тейшейра, Бернард (Веллінгтон Ньому, 79), Гладкий.

"Говерла" (Ужгород): М. Коваль, Люлька, Хомин, Ягодінскіс, Тудосе, Райчевіч (Шацьких, 82), Родич (Фещук, 46), Мякушко, Трухін, Степанюк (Герасим'юк, 58), Бурдужан.

Покарання: Родич, 44. Райчевіч, 77 (попередження).

Судді: Можаровський (Львів).

5 грудня. Львів. "Арена Львів".

25 листопада донецький " Шахтар " зазнав першої поразки в сезоні, програвши на домашньому стадіоні у Львові іспанському "Атлетіко" 0:1. 10 грудня "гірники" проведуть заключний поєдинок у груповому турнірі Ліги Європи проти португальського "Порту" на виїзді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі