"Шахтар" зазнав першої поразки у євросезоні

Поділитися
"Шахтар" зазнав першої поразки у євросезоні Безпрограшна серія "Шахтаря" в Лізі Чемпіонів склала 5 матчів
"Гірники" мали немало моментів під час протистояння з іспанською командою, однак у підсумку пропустили у свої ворота. Втім, поразка не вплинула на подальші плани команди.

Донецький "Шахтар" зазнав першої поразки у Лізі Чемпіонів-2014/15, програвши на домашньому стадіоні у Львові іспанському "Атлетіко" 0:1.

"Гірники" володіли перевагою протягом всього ігрового часу, проте в середині другого тайму пропустили гол від опонента після розіграшу стандартного положення.

Втім, втрата трьох очок ніяк не вплинула на турнірне становище "Шахтаря": "гірники" залишаться на другому місці, навіть у випадку поразки і в шостому турі від "Порту" на виїзді 10 грудня. Саме португальська команда і стала переможцем змагань у групі Н.

Ліга чемпіонів

Груповий турнір

5-й тур

Група H

"Шахтар" (Україна) - "Атлетик" (Іспанія) - 0:1 (0:0)

Гол: Сан Хосе, 68 (0:1).

"Шахтар": П'ятов, Срна, Ракицький, Кучер, Шевчук, Дуглас Коста (Марлос, 68), Степаненко, Фернанду (Фред, 77), Тайсон (Бернард, 71), Луїз Адріану, Алекс Тейшейра.

"Атлетик": Іраісос, Де Маркос, Эчейта (Гурпеги, 32), Сан Хосе, Баленсіага, Сусаэта (Адуріс, 65), Ітурраспе, Мікель Ріко, Эчеварриа, Ікер Муніаін (Лопес, 88), Борха Вігера.

Попередження: Ітурраспе, 50. Кучер, 58. Гурпеги, 63. Сан Хосе, 66. Луїз Адріану, 74. Срна, 85. Степаненко, 89. Лопес, 90+2.

Суддя: Клаттенбург (Англія).

25 листопада. Львів. Стадіон "Арена Львів".

Додамо, що у наступному матчі за "Шахтар" із-за перебору жовтих карток не зіграє Луїс Адріану, Олександр Кучер і Даріо Срна. Так що Луческу доведеться поламати голову над тим, ким закрити проблемні позиції. До того ж, не зуміє встановити новий бомбардирський рекорд і Адріану, на рахунку якого 9 голів у нинішній ЛЧ.

Читайте також: Бразильці "Шахтаря" дебютували за національну збірну

Ще до виходу на поле "Львів-Арени" донеччани знали про те, що вийшли в 1/8 фіналу ЛЧ. До речі, Шахтар випередив Динамо за кількістю виходом в плей-офф Ліги Чемпіонів. Тепер в активі "гірників" - три таких досягнення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі