"Шахтар" є знаком якості - Гвардіола

Поділитися
"Шахтар" є знаком якості - Гвардіола Гвардіола відзначив Пятова і Тайсона © ФК Шахтер
Іспанський фахівець відзначив лідерів "гірників".

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола прокоментував перемогу над донецьким "Шахтарем" (3:0) на виїзді в рамках групового етапу Ліги чемпіонів.

"Ми почали Лігу чемпіонів на виїзді та здобули хороший результат. На початку другого тайму мали відмінні можливості закривати гру. У будь-якому випадку всі футболісти проявили себе чудово. Стартували краще, ніж в минулому сезоні.

Що сказав Пятову після фінального свистка? Він один з найкращих воротарів. Чудово читає гру і вчасно страхує захисників. Часто, коли ми виконуємо проникаючий пас, Пятов заздалегідь це бачить, діє на виході як останній захисник та вибиває м'яч.

Ми бачили на полі Тайсона - чудовий дріблер. Як він пробирався між нашими лініями, взаємодіяв з Марлосом? Чудово. Ви згадали 12 матчів: у "Шахтаря" були Фернандіньо, Дуглас Коста, Ракицький, Чигринський, Срна... Так що дійсно було досить-таки важко. Так, вдавалося вигравати, але проти цієї команди дуже важливо тримати ритм. У нас це часто виходить: все-таки якість футболістів "Манчестер Сіті" досить висока. Крім того, коли я переглядаю найближчого суперника, то налаштовуюся на його сильні, а не на слабкі сторони. Однозначно "Шахтар" - це знак якості", - відзначив Гвардіола.

"Шахтар" - "Манчестер Сіті" 0:3: ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі