"Шахтар" впорався з усіма сильними сторонами "Наполі" - Фонсека

Поділитися
"Шахтар" впорався з усіма сильними сторонами "Наполі" - Фонсека Фонсека не став коментувати гру "Наполі" © ФК Шахтер
Наставник "гірників" задоволений перемогою над сильним суперником.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу своєї команди над "Наполі" (2:1) у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок відбувся в Харкові.

"Ми прекрасно розуміли, що у нас буде суперник найвищого рівня. Думаю, ми сьогодні не можемо не виділити наших гравців, які провели хорошу гру, в самому її початку багато ризикували, щоб потім розвивати свої атаки. Був гол, потім було ще кілька гольових моментів, зокрема - у Тайсона. Ми також добре показували себе у стримуванні суперника, позбавляючи його можливості грати через центр, де він був надзвичайно сильним", - заявив тренер донеччан на прес-конференції після гри.

"У другому таймі "Наполі" створював більше небезпек нам. Наші лінія оборони відійшла назад, і гості отримали більше можливостей для розвитку своїх атак. Не буду приховувати, що у "Наполі" було кілька моментів, але ми потім змогли забити. У висновку скажу, що ми виграли заслужено і по справі".

"Якщо говорити про "Наполі", то буде нечесно мені коментувати гру цієї команди. Її повинен коментувати тренер Наполі. Це команда високого рівня. Але ми сьогодні змогли впоратися з усіма сильними сторонами італійців".

"Шахтар" – "Наполі": ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі