"Шахтар" відстояв нічию з "Баварією" в першому матчі 1/8 фіналу

Поділитися
"Шахтар" відстояв нічию з "Баварією" в першому матчі 1/8 фіналу "Шахтар" зумів нав'язати "Баварії" свою гру
"Гірники" досягли хорошого результату в домашньому поєдинку з однією з найкращих команд Європи останніх десятиліть. У Мюнхені команду Луческу влаштує результативна нічия.

Представник України у Лізі Чемпіонів "Шахтар" зіграв внічию 0:0 з "Баварією" в першому матчі двораундового протистояння в рамках 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

Перед повторною грою в Мюнхені, яка відбудеться 11 березня, підопічні Мірчі Луческу мають хороші шанси на успіх. Завдяки тому, що у Львові вони залишили свої ворота на замку, у другому матчі їх влаштує і результативна нічия.

Перший тайм розпочався з атак "Баварії", однак хоязева зуміли витримати натиск опонента і тут же перейшли в контрнаступ. Як і очікувалося, "гірники" зробили ставку на контратаки: закидання на Тейшейру, Косту або Адріану йшли досить часто, інша справа, що вони так і не зуміли отримати з цього вигоду. Зате досяг успіху підопічні Луческу в іншому.

Їм вдалося завести суперника, і завести так, що гості почали нервувати і порушувати правила. Жовта картка, яку отримав Хабі Алонсо в середині першого тайму, в підсумку стала для нього фатальною, адже після перерви він зірвав атаку "Шахтаря", за що був повторно попереджений і вигнаний з поля. Тепер Гвардіолі доведеться вирішувати ще одну задачу по стандартній комплектації складу на матч.

Не зуміли створити нічого особливого біля воріт П'ятова у першому таймі баварці, не вийшло у них і в другій 45-хвилинці. Більш того, "Шахтар" став грати більш розкуто і спокійно контролював хід гри. Баварці були занадто повільними для того, щоб вийти на ударну позицію, і більшість їх атак заканичалась нічим.

"Гірники" можуть бути задоволеними результатом, проте в Мюнхені підопічні Гвардіоли постануть зовсім іншою командою.

Ліга чемпіонів

Плей-офф

1/8 фіналу

Перший матч

"Шахтар" (Україна) - "Баварія" (Німеччина) - 0:0

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Дуглас Коста (Марлос, 78), Фернанду, Фред, Алекс Тейшейра, Тайсон (Веллінгтон Нем, 84), Луїз Адріану (Гладкий, 89).

"Баварія": Нойер, Рафінья, Боатенг, Бернат, Алаба, Швайнштайгер, Хабі Алонсо, Гьотце (Левандовський, 75), Роббен, Мюллер (Бадштубер, 70), Рібері.

Попередження: Рафінья, 23. Хабі Алонсо, 24. Срна, 38. Дуглас Коста, 58. Фред, 77. Боатенг, 80. Швайнштайгер, 84.

Видалення: Хабі Алонсо (Баварія), 65.

Суддя: Ундіано Мальєнко (Іспанія).

17 лютого. Львів. Стадіон "Арена Львів".

Нагадаємо, що в сезоні-2012/13 "Шахтар" у першому матчі 1/8 фіналу зіграв внічию 2:2 з ще одним представником Німеччини дортмундською "Боруссією", однак у повторному поєдинку на виїзді "гірники" були розгромлені опонентом 3:0.

Напередодні старту плей-офф Ліги Чемпіонів букмекери вважали "Баварію" не тільки фаворитом протистояння з "Шахтарем", але і всього турніру. На те, що підопічні Хосепа Гвардіоли стануть володарями чемпіонського Кубка, можна було поставити з коефіцієнтом 3,5. Також хороші шанси виграти ЛЧ-2014/15 і у "Реала".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі