"Шахтар" відсторонив трьох гравців молодіжної команди, які в п'яному вигляді були затримані поліцією

Відео
Поділитися
"Шахтар" відсторонив трьох гравців молодіжної команди, які в п'яному вигляді були затримані поліцією Один з гравців поводився неадекватно © youtube.com
Юні футболісти в стані алкогольного сп'яніння роз'їжджали на машині по місту.

24 серпня київська поліція затримала трьох футболістів команди U-19 донецького "Шахтаря", які каталися на машині по місту в стані алкогольного сп'яніння. Один з них заявив, що є гравцем "Шахтаря". Ним виявився гравець команди "Шахтаря" U-19 Олег Гладченко. Як вдалося з'ясувати, гравці, які були в його компанії, - 18-річний захисник "Шахтаря" U-19 Ярослав Фурсов і 17-річний Володимир Грачов.

Як повідомляє "Еспресо.TV", автомобіль Porsche Panamera, в якому перебували гравці, рухався дуже повільно, але все одно в'їхав у бордюр. Після зупинки компанія намагалася сховатися в найближчому ресторані. П'яний Гладченко під час затримання вів себе неадекватно, називав себе Мілевським і збирався телефонувати президенту "Шахтаря" Рінату Ахметову, а також міністру внутрішніх справ Арсену Авакову. Судячи з відео, Ахметов дзвінок футболіста посеред ночі не прийняв.

Під час затримання гравці заявляли, що на них чекає матч проти "Динамо". Гра чемпіонату України U-19 "Динамо" - "Шахтар", в якій кияни здобули перемогу 2:0, відбулася 26 серпня. Гравці, які потрапили в скандал, провели на полі весь матч.

За результатами події був складений протокол за статтею 130-ї кодексу України про адміністративні правопорушення "Керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння".

Сюжет про затримання футболістів на відео починається з 20:40.

У той же час "Шахтар", сьогодні, 2 вересня, виступив з офіційною заявою, в якій наголошується, що гравці будуть відсторонені на невизначений термін.

"За даним фактом ФК "Шахтар" офіційно заявляє: ми категорично засуджуємо поведінку вищезгаданих футболістів. Клуб вважає неприпустимим і неприйнятним будь-яке порушення законодавства, порядку і суспільних норм. Гравці, що переступили закон, понесуть суворе фінансове та дисциплінарне покарання. Рішенням ФК "Шахтар" вони відсторонюються від участі в матчах на невизначений термін. Крім того, Олег Гладченко, Ярослав Фурсов і Володимир Грачов зобов'язані принести публічні вибачення клубу і вболівальникам".

Також у повідомленні клубу говориться, що якщо гравці будуть знову викриті в подібних правопорушення, вони будуть виключені з академії "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі