"Шахтар" у нинішньому сезоні безпорадний в атакуючій грі - експерт

Поділитися
"Шахтар" у нинішньому сезоні безпорадний в атакуючій грі - експерт Бразильці "Шахтаря" грають без мотивації, вважає експерт © football.ua
Донецька команда зазнала вже три поразки у сезоні-2014/15. Тепер "гірникам" буде важко відвоювати попередні позиції. Тим більше за нинішніх проблем в обороні та атаці.

У нинішньому сезоні донецький "Шахтар" безпорадний в атакуючих дії і гри першим номером, вважає експерт, наставник юніорської збірної України Володимир Горілий.

За його словами, проблеми в грі "Шахтаря" стали видні вже давно, а поразка в 11-му турі від "Металурга" підтвердило загальну тенденцію.

"Відверто кажучи, гірники в цьому сезоні виглядають безпорадно в гру першим номером. Мало агресії, мало свіжих нестандартних рішень в атаці... Навіть завжди енергійні й темпераментні бразильці в матчах чемпіонату виглядають якимись млявими. Якщо для поєдинків на євроарені легіонери ще знаходять в собі сили і мотивацію, то у внутрішніх турнірах це вже не той "Шахтар", що був раніше", - цитує Горилого видання "Команда".

Читайте також: Луческу знайшов нову проблему в українському футболі: расизм на трибунах

"Звертають на себе увагу і кричущі проблеми в обороні гірників, особливо в кінцівках таймів. Це не що інше, як втрата концентрації, чого в команді високого рівня бути не повинно.

Нагадаємо, в 11-му турі "гірники"програли "Металургу" у донецькому дербі, пропустивши два голи протягом двох хвилин. На 73-й хвилині рахунок відкрив Микола Морозюк, а потім подвоїв перевагу Джордже Лазіч. "Шахтар" зумів створити кілька моментів, але забив лише гол престижу.

Невдача в матчі з "Металургом" стала для команди Мірчі Луческу третьою у нинішньому сезоні і тепер вона відстає від першої команди Прем'єр-ліги - київського "Динамо" - на п'ять очок.

Раніше повідомлялося, що Мірча Луческу пояснив поразку від "Металурга" невезінням, адже за його словами, команда створила чимало моментів, але не реалізували їх.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі