"Шахтар" розгромно переміг "Мальме"

Поділитися
"Шахтар" розгромно переміг "Мальме" Гладкий забив ювілейний гол © ФК Шахтер
Команда Мірчі Луческу без проблем розібралася зі шведами у Львові, забивши чотири голи.

Донецький "Шахтар" здобув впевнену перемогу над "Мальме" на "Арені-Львів" у рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Підопічні Мірчі Луческу з перших хвилин почали загрожувати воротам суперника. Практично перша атака господарів могла завершитися голом, але Бернард не зумів переграти воротаря після пасу за спини захисників від Фреда. Зусилля української команди були нагороджені на 29-й хвилині: Азеведо навісив з лівого флангу, а Гладкий з другої спроби відправив м'яч у сітку. Це був сотий гол у Лізі чемпіонів в історії клубу. Кілька разів "гірники" до перерви пробивали з дальньої дистанції, але м'яч проходив поряд з каркасом воріт.

Практично відразу після перерви донеччани поховали інтригу. Спочатку Арнасон сфолив на Тейшейрі у штрафний, а Срна реалізував пенальті. Через кілька хвилин Бернард неточно пробивав з дальньої дистанції, але м'яч у ворота підправив Едуардо. Крапку на 73-й хвилині поставив Тейшейра, зігравши на добиванні головою після сейва Віланда. Негативним моментом для команди Луческу стали дві жовті картки, - для Кучера і Срни. Обидва футболіста пропустять поєдинок з "Реалом".

"Шахтар" - "Мальме" - 4:0
Голи: Гладкий, 29 (відео), Срна, 48 (з пенальті) (відео), Едуардо, 55 (відео), Тейшейра, 73 (відео)

"Шахтар": Каніболоцький, Срна, Ракицький, Кучер, Азеведо, Степаненко, Фред (Тайсон, 68), Марлос, Тейшейра, Бернард (Коваленко, 75), Гладкий (Едуардо, 46)

"Мальме": Віланд, Тіннерхольм, Арнасон, Бенгтссон, Конате, Родіч, Левицькі (Ракіп, 11), Аду, Бергет (Йотун, 46), Джурджич (Эйкрем, 74), Розенберг

Попередження: Степаненко, Срна, Кучер, Тейшейра - Арнасон, Йотун

Видалення: Арнасон, 90.

Читайте також: "Шахтар" - "Мальме": анонс, де дивитися матч 3 листопада

Тепер "Шахтар" завдяки різниці м'ячів займає третє місце в групі А, відстаючи від другого ПСЖ на чотири очки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі