"Шахтар" розгромив "Коньяспор" у Лізі Європи

Поділитися
"Шахтар" розгромив "Коньяспор" у Лізі Європи Футболісти "Шахтаря" були на голову сильніші за суперника © ФК Шахтер
"Гірники" здобули п'яту поспіль перемогу у своїй групі.

Донецький "Шахтар" провів матч п'ятого туру групового етапу Ліги Європи. У Львові донеччани зустрічалися з "Коньяспором" і здобули розгромну перемогу.

"Шахтар" вже гарантував собі перше місце в групі, тому результат у двох останніх поєдинках не має ніякого значення для донецької команди. Пауло Фонсека дав можливість проявити себе кільком перспективним резервістам, серед яких опинилися кіпер Шевченко, а також польові Матвієнко і Борячук.

Відсутність кількох лідерів не надто позначилося на діях донеччан. Господарі частіше володіли м'ячем та реалізували чотири гольові епізоди. На 10-й хвилині подача з флангу завершилася автоголом від Бардакчі, який відправив м'яч у сітку воріт плечем. До перерви "гірники" подвоїли рахунок - Дентіньо точно пробив у дотик після пасу Тайсона.

На 66-й хвилині "Шахтар" зробив рахунок розгромним, коли подачу зі штрафного від Срни головою замкнув Едуардо, а крапку поставив Бернард - бразилець увійшов до штрафного після пасу Борячука і красиво перекинув кіпера.

"Шахтар" - "Коньяспор" - 4:0
Голи: Бардакчі, 10 (у свої ворота), Дентіньо, 36, Едуардо, 66, Бернард, 74

"Шахтар": Шевченко, Срна, Ордець, Кривцов, Матвієнко, Тайсон (Едуардо, 64), Малишев, Коваленко (Танковскій, 46), Бернард, Дентіньо, Борячук (Степаненко, 79)

"Коньяспор": Киринтили, Шахінер, Ай, Бардакчі, Услу, Мбамба, Чамдали (Хутра, 16), Финдикли, Хадзіахмєтовіч, Мілошевіч (Сонмез, 63), Хора (Байіч, 83)

Попередження: Борячук, Коваленко, Срна, Степаненко

Нагадаємо, в іншому матчі дня "Зоря" на виїзді поступилася "Фенербахче".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі