"Шахтар" – "Рома": анонс, де дивитися матч 21 лютого

Поділитися
"Шахтар" – "Рома": анонс, де дивитися матч 21 лютого Матч пройде в Харкові © ФК Шахтер
Донеччани проведуть другий матч у новому році.

Сьогодні, 21 лютого, в Харкові відбудеться перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому "Шахтар" прийматиме "Рому".

Донеччани і римляни почнуть похід за трофеєм Ліги чемпіонів. І хоч команди не є фаворитами турніру, шанс пройти у чвертьфінал у них практично рівний.

"Гірники" тільки вийшли з відпустки, встигнувши провести лише один офіційний матч, в якому розгромили одеський "Чорноморець".

Вболівальники "Шахтаря" все ще не знають, як Фонсека готує команду за зиму, а перед очима стоїть торішня образлива лютнева поразка від "Сельти".

Донеччани не зазнали кадрових втрат, а перед такою важливою зустріччю це головне. Тривожно було тільки за Бернарда, який отримав травму в грі з "Чорноморцем", однак уже вчора він тренувався в загальній групі, а Фонсека запевнив, що бразилець готовий вийти на поле ОСК "Металіст".

Що стосується "Роми", то римляни останнім часом зуміли вийти з кризи, яка настала у них спочатку зими. До останнього часу "Рома" не могла виграти у шести зустрічах Серії А поспіль, однак тепер "вовки" здобули три перемоги поспіль.

Головною новиною зимового траснферного вікна для римлян стало збереження головної ударної сили в атаці Едіна Джеко, якого дуже сильно хотів придбати "Челсі".

Також варто нагадати і про те, що "Рома" у своїй групі Ліги чемпіонів посіла перше місце, маючи таких суперників, як "Челсі" і "Атлетико".

"Шахтар" (Україна) – "Рома" (Італія)

Середа, 21 лютого, Харків, ОСК "Металіст", 21:45

Пряма трансляція: "Футбол 1", "Україна"

ZN.UA проведе текстову трансляцію матчу

Арбітр: Вільям Коллум (Шотландія)

Орієнтовний склад "Шахтаря": П'ятов, Ісмаїлі, Ракицький, Бутко, Ордець, Степаненко, Фред, Марлос, Тайсон, Бернард, Феррейра

Орієнтовний склад "Роми": Аліссон, Флоренці, Фасіо, Манолас, Коларов, Де Россі, Стротман, Ундер, Наінгголан, Перотті, Джеко.

Прогноз ZN.UA - 1:0

Раніше повідомлялося, що букмекери віддають мінімальну перевагу "Шахтарю" в матчі проти "Роми".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі