"Шахтар" - "Реал": букмекери не вірять в успіх українців

Поділитися
"Шахтар" - "Реал": букмекери не вірять в успіх українців "Шахтар" спробує утримати атаку іспанців у Львові © uefa.com
Донеччани мають лише математичні шанси на вихід з групи в Лізі чемпіонів, але все одно спробують нав'язати боротьбу гостям з Мадрида.

В рамках п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" завтра, 25 листопада, проведе матч у Львові проти мадридського "Реала".

Букмекери вважають, що у "Шахтаря" мало шансів на очки в матчі з "Реалом". Коефіцієнт на перемогу донеччан - 3,90, на нічийний результат - 3,80, а ось на успіх підопічних Рафаеля Бенітеса - 1,90. Тим не менше, серед точних результатів найбільш вірогідним вважається все-таки нічия з рахунком 1:1.

Команда Мірчі Луческу ділить 3-4 місця в групі з "Мальме", відстаючи від ПСЖ на чотири очки, а від "Реала" на сім. Для виходу в наступну стадію українська команда повинна перемагати іспанців і французів, а також сподіватися на другу осічку ПСЖ, тому фактично у донецької команди залишилися лише теоретичні шанси на плей-офф.

Читайте також: "Барселона" розгромила "Реал" у Мадриді

Зазначимо, що перша зустріч з "Реалом" на "Сантьяго Бернабеу" відбулася 15-го вересня. Тоді в Мадриді підопічні Луческу пропустили чотири голи і не змогли забити.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі