"Шахтар" програв "Челсі" у фіналі Юнацької ліги УЄФА

Відео
Поділитися
"Шахтар" програв "Челсі" у фіналі Юнацької ліги УЄФА "Шахтар" поступився "Челсі" у фіналі Юнацької ліги УЄФА
Підопічні Валерія Кривенцова не зуміли домогтися історичної перемоги, обмежившись лише виходом у фінал. Втім, напевно цей успіх назавжди увійде в історію клубу.

Юніори донецького "Шахтаря" програли у фіналі Юнацької ліги УЄФА англійському "Челсі" 2:3. "Сині" стали другими в історії володарями трофею даного турніру. У минулому сезоні в Лізі первенстовала "Барселона".

На перерву команди пішли за нічийного рахунку 1:1, проте незабаром після відновлення гри лондонці двічі вразили ворота Богдана Кудрика і забезпечили собі комфортну перевагу. Все, на що вистачило юних "гірників" - го престижу у виконанні безсумнівного лідера команди Віктора Коваленка.

До речі, Коваленко поклали око європейські лідери, і тепер його подальша доля буде залежати від керівництва "Шахтаря". На рахунку атакуючого центрхава "гірників" - 4 голи і 3 передачі в 15 матчах Ліги.

"Шахтар" U-19 - "Челсі" U-19 - 2:3 (1:1)

Голи: 0:1 Браун (7), 1:1 Крістенсен (37, автогол), 1:2 Соланке (47), 1:3 Браун (55), 2:3 Коваленко (90+2)

"Шахтар": Кудрик (к), Кирюханцев, Сагуткин, Матвієнко, Вачіберадзе, Пихаленок, Штандер (Коваленко, 71), Гладченко, Арендарук (Меркушов, 78), Борячук, Зубков.

Головний тренер: Валерій Кривенцов.

"Челсі": Коллінз, Айна, Крістенсен, Кларк-Солтер, Дасилва, Колкетт, Мусонда (Абрахам, 85), Бога (Палмер, 71), Браун (к), Лофтус-Чик, Соланке.

Головний тренер: Аді Вивиш.

Попередження: Вачіберадзе (80), Коваленко (85).

Арбітр: Сердар Гэзюбююк (Голландія).

13 квітня 2015 року. Швейцарія. Ньон. Стадіон "Коловрэ". +19 градусів.

На шляху до трофею лондонці перемогли в 1/8 фіналу російський "Зеніт" 3:1, далі пройшли "Атлетіко" з Мадрида (2:0), а до півфіналу розгромили "Рому" 4:0.

Юнацька Ліга УЄФА - новий проект і проводиться вдруге в історії. На стадії групового турніру команди грають в тому ж складі, що і Ліга Чемпіонів. "Гірники" в групі з "Порту", "Атлетіко" і БАТЕ зайняли перше місце. А в 1/8 фіналу Шахтар обіграв Олімпіакос в серії післяматчевих пенальті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі