"Шахтар" продасть Тейшейру тільки після закінчення сезону

Поділитися
"Шахтар" продасть Тейшейру тільки після закінчення сезону Тейшейра міг стати гравцем "Ліверпуля" © ФК Шахтер
Підписати бразильського півзахисника взимку можна тільки за 70 мільйонів євро.

"Шахтар" продасть Алекса Тейшейру тільки після закінчення сезону. Про це заявив генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін. Також він прокоментував невдалий трансфер бразильця в "Ліверпуль".

"Вони зупинилися на сумі 32 мільйони євро і ще 4 мільйони бонусами. Це остання цифра, яка була озвучена. Наша позиція така, що ми не хочемо продавати Тейшейру зараз. Ми його будемо продавати тільки в кінці сезону. Нам треба показати серйозні результати в Лізі Європи і чемпіонаті України. А в кінці сезону ми сядемо за стіл переговорів.

Мірча Луческу хоче, щоб Тейшейра залишився до кінця сезону. Дуже серйозні завдання стоять, нам потрібно їх виконувати. Ми повинні дотримуватися загальної мети", - сказав Палкін в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Також генеральний директор "Шахтаря" заявив, що так звана "клаусула" Тейшейри набагато вище запропонованої "Ліверпулем" суми: "У Тейшейри є відступна ціна в контракті - 70 мільйонів євро. Будь ласка, якщо хтось потягне - нехай приходить і заявить про себе".

Нагадаємо, раніше сам Тейшейра заявив, що хотів би покинути донецький клуб вже зараз. Зацікавленість у послугах бразильця виявляв також лондонський "Челсі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі