"Шахтар" продасть Фреда більше, ніж за 50 млн євро - Палкін

Поділитися
"Шахтар" продасть Фреда більше, ніж за 50 млн євро - Палкін Фред міг покинути "Шахтар" взимку © ФК Шахтер
В "Шахтарі" мають намір відпустити Фреда за пристойну суму.

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін дав зрозуміти, що "гірники" хочуть отримати за півзахисника Фреда більш солідну суму, ніж 50 мільйонів євро.

"Фред повів себе високопрофесійно. Багато футболістів чинять тиск, коли такі клуби проявляють інтерес, але варто віддати належне Фреду, адже він повів себе по-чоловічому і з вищою повагою до "Шахтаря". Респект йому в цій ситуації. Це чудова людина і топовий футболіст", - сказав Палкін в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

"Інтерес до нього проявляють два клуби з Манчестера. Так, були переговори, але ми не домовилися по ціні. Ми вважаємо, якщо один з претендентів платить за захисників більше 50 мільйонів, то Фред, а це ключовий футболіст на полі, повинен коштувати на порядок більше. В Європі лише кілька клубів можуть похвалитися такого рівня футболістами, як Фред", - додав Палкін.

Фред є одним з найкращих гравців чемпіонату України. У нинішньому сезоні бразилець провів за донеччан 24 матчі у всіх турнірах і забив 2 голи. Також на рахунку півзахисника 6 поєдинків за збірну Бразилії.

Нагадаємо, раніше сам Фред повідомив про те, що підписав новий контракт з "Шахтарем".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі