"Шахтар" представив бразильських новачків Тете і Маркоса Антоніо

Поділитися
"Шахтар" представив бразильських новачків Тете і Маркоса Антоніо Чергові бразильці будуть виступати за "Шахтар" © ФК Шахтер
Легіонери вже у команді.

Сьогодні, 14 березня, в київському готелі "Опера" відбулося офіційне представлення нових гравців донецького "Шахтаря" Тете і Маркоса Антоніо.

Генеральний директор клубу Сергій Палкін вручив бразильським півзахисникам ігрові футболки (Маркос Антоніо вибрав номер 88, а Тете – 14).

Нагадаємо, Маркос Антоніо перейшов в "Шахтар" цієї зими. ЗМІ повідомляли про те, що угода з футболістом розрахована на 5 років, інші деталі операції не розголошувалися. Донецький клуб зміг виграти боротьбу за талановитого футболіста у "Спортінга", "Порту" та "Бенфіки". Антоніо вже встиг дебютувати в складі "гірників" в поєдинку УПЛ проти "Карпат".

Тете також став гравцем "Шахтаря" цієї зими, перейшовши з "Греміо" за 15 млн євро. Тете ще не дебютував за основну команду донеччан, проте зіграв у товариському матчі проти молодіжної команди чемпіонів України, встигнувши відзначитися влучним ударом.

Раніше стало відомо про те, що дев'ять гравців "Шахтаря" увійшли в збірну туру УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі