"Шахтар" повторно обіграв "Фейєнорд" у Лізі чемпіонів

Поділитися
"Шахтар" повторно обіграв "Фейєнорд" у Лізі чемпіонів Марлос відзначився дублем © ФК Шахтер
Донеччани здобули вольову перемогу.

Сьогодні, 1 листопада, відбувся матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому зустрічалися "Шахтар" і голландський "Фейєнорд".

Матч у Харкові розпочався для "Шахтаря" з пропущеного м'яча від Йоргенсена. Варто відзначити відмінну реакцію на цей гол від донеччан, які за три хвилини двічі вразили ворота Джонса.

Спочатку Феррейра з другого разу добив круглого у ворота, а через пару хвилин Марлос своїм фірмовим ударом з лівої ноги вивів "гірників" вперед.

Далі в атаці "Шахтар" діяв гостро і небезпечно, а от в обороні позначалася низька зіграність пари центральних захисників Ордець - Хочолава.

У другому таймі підопічні Фонсеки віддали ініціативу гостям, а самі стали грати на контратаках, одна з яких завершилася красивим голом від Марлоса.

При рахунку 3:1 "Шахтар" зіграв неймовірно солідно, довівши справу до логічної перемоги. Таким чином, українська команда набрала 9 очок і зміцнилася на другій сходинці у своїй групі, вже точно гарантувавши вихід в Лігу Європи.

"Шахтар" – Фейєнорд" – 3:1

Голи: Феррейра, 14, Марлос, 17, 68 - Йоргенсен, 12

"Шахтар": П'ятов, Ордець, Ісмаїлі, Бутко, Хочолава, Фред, Степаненко, Тайсон, Марлос, Бернард (Алан Патрік, 72), Феррейра (Дентіньо, 89)

"Фейєнорд": Джонс, Сен-Жюст, Хапс, Ніукоп, Ель-Ахмаді, Тріндаде, Тапія (Дікс, 72), Бергейс, Амрабат, Боетіюс, Йоргенсен (Ларссон, 80)

Попередження: Хочолава – Бергейс, Ель-Ахмаді

"Шахтар" – "Фейєнорд": ключові моменти матчу, відео голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі