"Шахтар" попросив ФФУ розвести домашні матчі команди з "Металістом 1925"

Поділитися
"Шахтар" попросив ФФУ розвести домашні матчі команди з "Металістом 1925" "Шахтар" і "Металіст 1925" будуть грати на одному стадіоні © ФК Шахтер
Команди планують навесні проводити матчі на одному стадіоні.

"Шахтар" звернувся до ФФУ з проханням враховувати розклад матчів української Прем'єр-ліги при складанні календаря для "Металіста 1925", виступаючого в аматорській лізі, повідомляє офіційний сайт харківського клубу.

Оскільки "Шахтар" та "Металіст 1925" будуть проводити домашні поєдинки на одному стадіоні, важливо, при збігу дат турів, "розвести" команди на домашні та виїзні матчі або по днях базових дат.

У зв'язку з цим, ТОВ "Авангард" Харків направив на адресу донецького клубу лист з проханням вжити заходів, спрямованих на задоволення інтересів команд, які проводять матчі на стадіоні "Металіст" в Харкові.

Генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін поставився з повагою до Харкову і харків'янам, повідомивши, що донеччани звернулися до Федерації футболу України та Асоціації аматорського футболу України з проханням при складанні календаря чемпіонату ААФУ враховувати дати проведення матчів УПЛ з участю ФК "Шахтар" і ФК "Металіст 1925".

Нагадаємо, з моменту початку бойових дій на Донбасі "Шахтар" залишив Донецьк і проводив матчі на "Арені-Львів", а взимку нинішнього року донецький клуб підписав контракт з ОСК "Металіст" на проведення матчів у Харкові.

Раніше переїзд "гірників" в Харків схвалив капітан команди Даріо Срна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі