"Шахтар" оголосив про підписання ізраїльського півзахисника Соломона

Поділитися
"Шахтар" оголосив про підписання ізраїльського півзахисника Соломона Соломон - гравець "Шахтаря" © ФК Шахтер
Донеччани посилилися гравцем з Ізраїлю.

"Шахтар" уклав п'ятирічний контракт з ізраїльським півзахисником Манором Соломоном, повідомляє офіційний сайт донецького клубу. Фінансові подробиці угоди не розголошуються.

Раніше повідомлялося, що сума трансферу складе 5,8 мільйона євро, а "гірники" отримають 85% прав на футболіста. Соломон буде заробляти 300 000 євро, не включаючи бонуси.

"Я радий, дуже радий стати гравцем "Шахтаря" – великого клубу, який конкурентоспроможний у найпрестижніших турнірах Європи. Для мене велика честь бути його частиною, і це величезний крок вперед в моїй кар'єрі, оскільки в "Шахтарі" я зможу розвиватися й удосконалюватися.

Хочу вигравати титули з "Шахтарем", проходити якнайдалі в єврокубкових турнірах і вирости тут в більш сильного футболіста. Я схвильований. Дуже чекаю відновлення сезону, щоб почати грати для всіх уболівальників "Шахтаря". До швидкої зустрічі!", - повідомив Соломон.

Манор Соломон є вихованцем "Маккабі" з Петах-Тикви. У складі першої команди дебютував 26 листопада 2016 року. Всього в чемпіонаті Ізраїлю провів 67 матчів і забив 8 м'ячів. У поточному сезоні 2 голи в 12 поєдинках. У минулому році увійшов у топ-50 талантів європейського футболу за версією УЄФА.

Раніше Паулу Фонсека підтвердив покупку "Шахтарем" бразильця Маркоса Антоніо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі