"Шахтар" оголосив про підписання Фоміна

Поділитися
"Шахтар" оголосив про підписання Фоміна Фомін повернувся у "Шахтар" через шість років © ФК Шахтер
Нападник отримає ще один шанс в донецькому гранді.

Донецький "Шахтар" підписав договір з екс-форвардом "Маріуполя" Русланом Фоміним. Про це повідомив офіційний сайт клубу.

Угода з 31-річним футболістом підписана на півроку з опцією продовження ще на сезон. До складу "гірників" нападник перейшов з "Маріуполя", за який виступав з лютого 2016 року.

"Дуже радий повернутися в клуб, в якому грав на початку своєї кар'єри. Мені залишається зараз докласти всі свої сили, щоб довести, що не дарма потрапив в "Шахтар". Буду намагатися допомогти команді досягти нових позитивних результатів", - прокоментував свій перехід Фомін.

Фомін виступав за "Шахтар" в період з 2005-го по 2012-й рік, коли забив 5 голів в 30 матчах. У нинішньому сезоні за "Маріуполь" досвідчений нападник провів 16 поєдинків і відзначився 5 точними ударами.

Варто зазначити, що донеччани також заявили на другу половину сезону захисників Додо і Миколу Матвієнка, а також півзахисника В'ячеслава Танковського.

Раніше повідомлялося, що "Шахтар" може підписати бразильського півзахисника Майкона.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі