"Шахтар" офіційно представив Коноплянку

Поділитися
"Шахтар" офіційно представив Коноплянку "Шахтар" представив літніх новачків © ФК Шахтер
Також презентований і бразильський захисник Вітао.

Сьогодні, 12 вересня, в Києві донецький "Шахтар" провів офіційну презентацію новачків команди – Євгена Коноплянки і бразильського захисника Вітао.

Коноплянка і Вітао обзавелися новими номерами, після чого відповіли на питання журналістів. Євген виступатиме з числом 15 на спині, а Вітао вибрав для себе 49-й номер.

ФК Шахтер

"Я перейшов в останній день трансферного вікна, тому не було багато варіантів з вибором номера. Взяв максимально низький, тому що далі там залишалися 73-й і так далі. Для мене номер не так важливий. Якщо б запропонували 10-й, я б сказав – давайте. Жартував з цього приводу з Мораесом. Казав, щоб він був спокійний з цього приводу, головне, щоб ми забивали і грали.

Ніякої адаптації немає. Насправді, я зайшов як до себе додому. Мораес, Тайсон, Марлос - вони мене познайомили з усіма бразильцями. Це дуже добрі і відкриті люди. Англійською хтось говорить. Зрозуміло, що всі португальською. Я намагаюся свій іспанський згадати, виходить спілкуватися. Що стосується українців, то це моя сім'я - збірна України. Не можу когось виділити, тому що з усіма в хороших відносинах", - поділився думками Коноплянка.

Дебютувати у складі нового клубу Коноплянка і Витао зможуть вже 14 вересня в матчі проти луганської "Зорі".

Раніше повідомлялося про те, що Коноплянка провів перше тренування в "Шахтарі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі