"Шахтар" не планує відпускати Матвієнка в оренду

Поділитися
"Шахтар" не планує відпускати Матвієнка в оренду Футболіст провів за збірну Україну 26 матчів © ФК Шахтер
Український клуб зацікавлений лише в продажі гравця.

"Шахтар" не хоче віддавати в оренду захисника Миколу Матвієнка. Так само "гірники" не бажають продавати гравця національної збірної України за невелику суму. Про це повідомляє журналіст The Athletic Давід Орнштейн.

Зазначалося, що лондонський "Арсенал" вже владнав всі нюанси щодо трансферу Матвієнка до англійського клубу, проте ще не прийняв остаточного рішення. Повідомлялося, що пропозиція "канонірів" складала 5,3 млн євро за піврічну оренду гравця з обов'язковим правом викупу за 26 млн у європейській валюті.

Також ЗМІ повідомляли про те, що "Арсенал" вагається у виборі між двома центральними захисниками: українцем та гравцем "Фламенго" Пабло Марі. Зазначимо, що за даними журналіста The Athletic Давіда Орнштейна, іспанець повторно вилетів до Лондона для підписання піврічної орендної угоди з подальшим правом викупу.

Микола Матвієнко в поточному сезоні провів за "Шахтар" 21 матч у всіх турнірах, забивши один гол та віддавши одну результативну передачу. Контракт гравця з клубом дійсний до червня 2021 року. Вартість футболіста оцінюється в 5 млн євро за даними авторитетного порталу Transfermarket.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" поступився сербам у товариському матчі.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі