В "Шахтарі" розповіли, чому не відбувся трансфер Матвієнка в "Арсенал"

Поділитися
В "Шахтарі" розповіли, чому не відбувся трансфер Матвієнка в "Арсенал" Матвієнко є ключовим захисником "Шахтаря" © ФК Шахтер
Донеччани не захотіли віддавати гравця в оренду.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін повідомив про те, що донецький клуб не отримував ніяких офіційних пропозицій від лондонського "Арсеналу" з приводу трансферу захисника Миколи Матвієнка.

"Насамперед хочу сказати, що з боку "Арсеналу" ми не отримували жодних офіційних пропозицій або дзвінків. Єдине що я отримав, так це доручення від одного іспанського агента, видану "Арсеналом" на ведення переговорів по оренді Матвієнка в "Арсенал". На що я агенту відразу відповів, що ми не зацікавлені в оренді футболіста. Все, крапка.

Мені цікаво собі уявити реакцію "Арсеналу", якщо б вони отримали доручення, виписане на якогось агента на ведення переговорів про оренду, скажімо, Обамеянга в "Шахтар". Ну, напевно, покрутили б пальцем біля скроні. Ось приблизно така ж реакція була у нас в клубі", - наводить слова Палкіна football.ua.

Нагадаємо, в січні в ЗМІ з'явилася інформація про те, що "Арсенал" запропонував орендувати Миколу Матвієнка за 5,3 млн євро з опцією обов'язкового викупу за 26 млн в кінці сезону.

Микола Матвієнко в цьому сезоні провів 21 матч у складі донецької команди у всіх турнірах, забивши один гол і віддавши одну результативну передачу.

Також в активі центрального захисника вісім матчів за збірну України в 2019-му році. Контракт футболіста з "Шахтарем" розрахований до кінця літа 2021-го року.

Раніше повідомлялося про те, що "Арсенал" підписав захисника "Фламенго" замість Матвієнка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі